vorig   |      |   volgend  

Leiaarde

Studio Govaerts zorgde bij de afwerking van een 4 jaar oude woning voor meer stijl en sfeer met 2 eikenhouten nissen op het gelijkvloers. De ene doet dienst als bureau, de andere is een barkast die bij de eetruimte hoort. Het keukeneiland kreeg meer cachet door de ergonomische verhoging van het werkblad en de afwerking met Mortex, terwijl de kast om speelgoed op te bergen die achter het witte lattenwerk verborgen is, het ruimtegevoel vergroot. De lege zolderruimte is nu de master bedroom, met een nis voor een wastafelmeubel en een make-up tafel. De parketvloer zorgt samen met het donkere hout en de gestoffeerde bedwand voor een stijlvolle en intieme sfeer.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.