vorig   |      |   volgend  

De leeuw en de wolvin

De zolderverdieping werd geoptimaliseerd door er 2 kinderkamers en een flexibele speel/logeerruimte in onder te brengen. Een jongens- en een meisjeskamer waar behangpapier voor sfeer en intimiteit zorgt. De traphal werd open gemaakt en een deel van de roostering werd zichtbaar gelaten. De voormalige gesloten traphal baadt nu in het licht. Wit geverfde valiezenplanken als afwerking van het hellend dak zorgen voor structuur.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.