vorig   |      |   volgend  

Het En-verhaal

De centrale gang kreeg een nieuwe bestemming waardoor meer woonruimte is ontstaan. De schuifdeuren zorgen ervoor dat het bureau ook kan functioneren als leef- en eetruimte. In de zitruimte maakt het sluiten van de schuifdeuren, de sfeer, die door de zwarte wand en de gashaard al intiem is, nog knusser. Het gekozen Mortex materiaal laat de vloer naadloos in de wanden overlopen. De fluweelachtige uitstraling zet het warme en strakke van de woning extra in de verf.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.