vorig   |      |   volgend  

Winter is coming

Met de ontworpen gashaardwand en een zitbank in notelaarhout die uitkijkt op de volledige leefruimte en de tuin, en die zowel extra zitplaatsen als speelruimte voor de kinderen creƫert, is de gezelligheidsfactor met stip gestegen. De gordijnen geven tegengewicht aan de stoere betonnen gietvloer en zijn van meerwaarde voor de akoestiek.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.