vorig   |      |   volgend  

Window seat

Update van een jaren tachtig woning. Zowel de binnen- als de buitenkant kregen een grondige update. De hellende daken met lichtstraten ruimden plaats voor strakke volumes met platte daken. Deze ingreep maakte de woning duidelijk ruimer en eigentijdser. De grote glaspartijen laten binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar overlopen én brengen het daglicht binnen tot diep in de woning. De warme uitstraling van eik voor het tv-meubel, de zitbank en de trap verhoogt de gezelligheid. Deze elementen maken deel uit van één concept dat inzet op soberheid en uniformiteit. Dit komt ook tot uiting in de lage maatkast die de leeshoek verbindt met de eetruimte.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.