vorig   |      |   volgend  

Lucky no. 7

Grondige renovatie van een jaren zeventig woning, in Franse stijl. Originele elementen zoals de schouw, de plafondlijsten en de ritmiek van de ramen bleven behouden. Door de ruimtes te vergroten, ontstond een intiemere sfeer met meer zicht op de tuin. Uiteraard nam daardoor ook de leefbaarheid toe. De keuze viel voorts op vintage meubilair in combinatie met strak maatmeubilair, een gietvloer met lichte betonlook in harmonie met het donkere eiken parket en zwart buitenschrijnwerk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.