vorig   |      |   volgend  

Slag om Gavere

Door scheidingsmuren te vervangen door witte stalen kolommen én het plafond van de keuken door te trekken naar de veranda ontstond een veel groter ruimtegevoel dan met de vroegere klassieke L-opstelling. En een nieuwe lichtstraat bracht het daglicht veel dieper in de woning. De knik in het kookeiland zorgt voor een scheiding tussen het kook- en het natte gedeelte. Deze opstelling bezorgt de kok optimaal zicht op zowel eetruimte als terras.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Het gebruik van cookies op studiogovaerts.be

Noodzakelijke cookies
Cookies die onontbeerlijk zijn voor uw bezoek aan de Website en het correct gebruik daarvan.

Info over het privacy- en cookiebeleid van Studio Govaerts.
 

Bijkomende cookies:

Functionele cookies

Cookies die uw bezoek aan de Website vergemakkelijken en aangenamer maken, onder meer door uw surfervaring te personaliseren.

Performantie cookies

Cookies die informatie verzamelen over uw gebruik van de Website met de bedoeling de inhoud van de Website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de Gebruiker.

Third party cookies

Cookies die geplaatst worden door derden die eigen diensten aanbieden via de Website zoals bijvoorbeeld social media, advertenties of videodiensten.